Categorii
Cosul tau

Lenjerie Din Finet 4 piese și Cearceaf Elastic

Lenjerii din finet - pentru confort în timpul nopții

Dacă vrei să ai un somn liniștit și odihnitor, trebuie să acorzi o mare atenție modului în care îți pregătești patul. Pentru asta, ai nevoie de lenjerii confortabile și potrivite pentru saltea, pilotă și perne.

Lenjeriile din finet sunt foarte apreciate în ultima vreme, această țesătură fiind tot mai populară. Finetul este un bumbac cu fibre ușoare și poroase, care contribuie la trecerea aerului, dar care în același timp păstrează și căldura. Poate oferi confort atât iarna, cât și vara, reglând foarte eficient temperatura corpului.

Finetul este în același timp și rezistent, ceea ce îl face să își păstreze calitatea la spălări multiple, dar și la uzura în timp. Merită să cumperi o astfel de lenjerie de pat, dacă vrei să investești în produse de calitate.

Care sunt cele 4 piese care compun aceste lenjerii

Avem pentru tine lenjerii din finet, 4 piese, care sunt formate din următoarele:

      un cearceaf pentru saltea, care are dimensiuni de 180 x 200 cm. Acesta se prinde de saltea cu ajutorul unui elastic și este potrivit pentru paturi de 140 x 200 cm, 160 x 200 cm sau 180 x 200 cm;

      un cearceaf pentru pilotă, care măsoară 200 x 230 cm și se închide cu ajutorul unui fermoar;

      două fețe de pernă dreptunghiulare, de 50 x 80 cm.

Toate piesele din pachet vin ambalate într-o husă din plastic. Aceasta poate fi folosită pentru depozitare, dar este utilă și dacă vrei să faci cadou o astfel de lenjerie de pat.

Îngrijirea corectă a lenjeriilor de pat din finet

Calitatea lenjeriilor de pat din finet se menține atunci când ai în vedere modul în care trebuie îngrijită. Nu este nimic foarte complicat. În primul rând trebuie să ai grijă la temperatura programului de spălare, deoarece aceasta nu trebuie să fie mai mare de 30 grade Celsius. Totodată, atenție la detergenti. Aceștia este bine să fie cât mai blânzi și fabricați din ingrediente cât mai naturale. Dacă lenjeriile sunt colorate, folosește detergenți pentru rufe colorate.

Finetul folosit la textilele de pe site-ul nostru este unul tratat special pentru a nu se șifona, ceea ce înseamnă că nu necesită călcare. Însă, dacă totuși vrei să faci asta, fierul de călcat nu trebuie utilizat cu o temperatură mai mare de 130 grade Celsius. Lenjeriile noastre pot fi uscate natural, pe sârmă, dar și la uscătorul de rufe electric.

Înainte de prima utilizare, recomandăm clienților noștri să spele aceste lenjerii din finet, 4 piese, cearceaf cu elastic, dar și alte textile achiziționate de la noi. Ai în vedere faptul că nu se poate face retur la produsele spălate înainte, așadar, asigură-te ca ai ales ceva potrivit și pe placul tău.

Momentan, nu sunt produse în această categorie.

Acest site utilizează cookies. Navigarea în continuare reprezintă acceptul dumneavoastră pentru utilizarea acestora. Citeşte mai multe despre cookies aici